NO ES MAS FELIZ EL QUE MAS TIENE, SINO EL QUE MENOS NECESITA

Esta frase me gusta desde hace mucho tiempo,la aplico en todos los campos donde me muevo, y se la aconsejo a toda la gente a la que aprecio.

lunes, 11 de mayo de 2009

SORTIDA COLLA BTT EL CATLLAR

Es diumenge, dia 10, a les 8,15 surto del garatge. A les 8,30h haig d'estar al Centre Cultural. Alli em quedat, no ting ni idea de la gent que vindrà. Papers anunciant aquesta sortida hi han per tot el poble. Bueno som 16, no esta mal , ni molts ni pocs. Ademes crec que el nivell es molt similar. Esperem 5 minuts de cortesia, pero la gent vol sortir ja!!
Ens posem en marxa, pujem per la Urb. Masia Boronat, i agafem la trialera que ens portarà als Massos de Vespella.
Anem arrivant doncs la trialereta té les seves dificultats, i ens retrobem a prop dels Massos.
Seguim el camí una vegada passem Vespella, enfilem cap a Salomó, el matí esta una mica ennubolat, pero s'aguanta i ens respecta, per dalt no ens mullarem.
El Marc, tot i ser el mes jove del grup sempre està a la capçalera del grup, li comento al seu pare que val la pena que dosifiqui les forçes ( quina tonteria!! amb 13 o 14 anys que han de dosificar)


Portem molt bon ritme, aviat arribarem a Salomó. Alli esperarem a la resta del grup.



El Marc va de conya !!




Fem la parada técnica a Salomó. L'Enric s'ha despenjat una mica. No es pot deixar la bici 4 setmanes!!! jeje




Mentres xarrem de lo que ens espera, hi ha molt bon rotllo, fins i tot amb la gent que surt amb nosaltres per primera vegada. Aqui veieu al "Presi" i al Sr. Martos.


Estem a la Polla Rossa ( no malpenseu, es diu aixi) tornem a parar, es la unica manera de fer fotos, portem un bon ritme.

L'Albert també va bé, com el Marc,( el seu fill), cap problema, es nota l'spinning del garatge.


Martos amb el seu equip de la colla BTT del Catllar, no te cap problema en el ritme que es porta,.

Ja estem tots!! seguim cap a Brafim, passem el riu, ....pero ens mullem per baix, el riu baixa bastant ple.



Deixem Montferri a la dreta, passem Brafim, i ens dirigim cap a Vilabella, son quarts de 10 i començem a tindra gana. Arribem al cafe del poble i tothom tira de motxila, treient els entrepans.


Aprofitem per parlar del recorregut mentres menjem, el color taronge de la nostre colla impera a la plaça.
Ens fem la foto de rigor de tot el grup, es el segon any que organitzem aquesta sortida.


Una vegada esmorzats, agafem el camí de Renau, ens equivoquem una miqueta, que si a la esquerra....... que no, que sempre s'ha de tirar cap a la dreta, ja ho dic jo que cap a la dreta no ens equivocarem mai , jejeje.

Agafem la ruta dels Massos, passem el torrent de Renau, arribem a Mas Moragas i baixem pel GR cap al Catllar...... i com no em tingut cap pintxaso, ni cap accidentat, doncs em foto de morros pel GR,... i quant arrivo a casa, tambe una puntxada.

... en fi, a les 12,15 arrivem al Centre Cultural del Catllar, sans i estalvis.... els numeros van ser:
35,300km fets. desnivell acumulat 600,85 mts. Velocitat mitja en moviment 14,10 km/h. Temps pedalejant 2'3o h. L'index IBP 52 AA.
Fins un altre, ens despedim tots plegats.
Hi penjat a www.wikiloc.com el track d'aquesta sortida, busqueu jordilandia i trobareu altres sortides pels indrets del Catllar. Bona nit.